Perquè Agro?

Perquè Agro?

Benvinguts al nostre nou projecte: Agro.

Es tracta d'una agrobotiga bar, com el seu mateix nom indíca, que té com a objectiu difondre i donar a conèixer productes de la nostra terra: l'Empordà. A la vegada, volem que els nostres clients també puguin tastar els productes que oferim a través dels nostres plats. Per això cuidem el nostre producte i el nostre servei, buscant també la comoditat dins del nostre local.

Estem encantats de que us embarqueu amb nosaltres en aquesta nova aventura. Ens fa il·lusió i hi hem posat ganes a l'hora de crear aquest espai, Agro, i esperem que vosaltres també ho gaudiu al màxim. Si voleu conèixer una mica més l'Agro i saber perquè hem decidit ficar-li aquest nom, seguiu llegint!

 

 

La decisió del nom sempre és difícil, però per nosaltres va ser clar: voliem una paraula que definís el nostre local i que, sobretot, aconseguís plasmar tot allò que representa per nosaltres l'Empordà. Buscàvem un toc de ruralitat i voliem mostrar proximitat amb la magnífica terra que ens envolta. Per tant, el concepte "Agro" ens semblava idoni.

 

“Agro” es una paraula amb origen etimològic grec i s’usa com a prefixe per dotar d’un significat relacionat amb el camp, l’àmbit rústic i rural….

Agro és proximitat, terra i qualitat.

El nostre logo representa, per tant, tot el que hem dit: ruralitat, terra i agricultura

 

 

Com podeu veure, a sota del nom del nostre establiment, hi ha el nostre símbol corporatiu: les empremptes d'un tractor que ha deixat el seu rastre mentres passava per un camp. 

El color principal del logo és un color càlid, vermellós ataronjat, acompanyat del color marró, per simbolitzar la calidesa de la terra. A més d'aquesta combinació de colors, també hem afegit a la nostra paleta el color beige i blau.

Volem agrair a la Laia Fusté, la creadora de la nostra imatge i el nostre logo. Gràcies per tot, Laia!